Contact

Als je merkt dat je kind vastloopt op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of groep 1 is dat vervelend. Het kan verschillende oorzaken hebben. Je wil weten waardoor het komt, zodat er een passende oplossing gevonden kan worden.

Wanneer je contact met mij opneemt zal ik eerst een (telefonische) intake inplannen op de tijd dat het jou/jullie als ouders uitkomt. Dit kan dus ook in de avonden. In dit gesprek hoor ik jullie verhaal en dan kiezen we samen voor het te lopen pad.

De mogelijkheden die ik biedt zijn legio en flexibel. Zo kan ik jullie kind thuis en/of op het kinderdagverblijf/peuterspeelzaal/school komen observeren. Ik krijg dan een goed beeld van jullie kind en samen kunnen we dan bedenken wat het beste zou zijn. Een observatie kan ook in de (veilige) thuissituatie plaatsvinden. Ook dan krijg ik een goed beeld.

Na de observatie maak ik een verslag van wat ik gezien heb en geef daarin een bijpassend advies. Eventuele verdere stappen zijn dan ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld een gesprek op locatie zijn met de pm’er of leerkracht van jullie kind. Een verwijzing verder is ook een optie. Dit gaat altijd in overleg met alle betrokken partijen. Je bent immers samen bezig om het kind de mogelijkheden te bieden om het kind te laten ontwikkelen op een voor hem of haar geschikte wijze.

Belangrijk in dit proces is het gevoel wat erbij komt. Daarom vind ik het fijn om echt contact te hebben. Ik ben op dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 14:30 uur. Een whatsapp-bericht sturen is ook een optie. Daarnaast ben ik op onderstaand mailadres te bereiken, of via onderstaand contactformulier.

06 18388652

info@kidsgrow.nl